ربات اندروید ایو آر سیکس (EveR 6) و رهبر ارکستر سو یول چوی (Soo-Yeoul Choi) اجرای شش قطعه را با ارکستر سمفونیک ملی کره رهبری کردند.
ربات مهمان، سمفونی ملی کره را اجرا میکند.
یک ربات، صحنه تئاتر ملی کره را برای رهبری ارکستر سمفونیک ملی کره در 30 ژوئن زینت بخشید و اولین حضور عمومی ربات رهبر ارکستر کره جنوبی را رقم زد. ایو آر سیکس (EveR 6) برنامه اندرویدی است که اجرای مشترکی با عنوان "عدم حضور" را انجام داد. این ربات طرحی است که توسط موسسه فناوری صنعتی کره به نام کیتچ (KITECH) تولید شده است. این ربات انساننما شکلی شبیه به انسان دارد که شامل سر، گردن، نیمتنه و دو بازو است.
کیتچ ایو آر سیکس (KITECH EveR 6) را میتوان با فناوری تصویر متحرک توسط اتصالات حسگر که به صورت دیجیتالی مسیر باتوم هادی را ثبت میکنند، آموزش داد. همچنین این ربات برای پیگیری سرعت حرکات باتوم آموزش دیده است.
تئاتر پیش از اجرا، یک ویدیوی تیزر در کانال یوتیوب خود منتشر کرد که به صورت اجمالی، روند تمرین و آموزش را نشان میداد. ربات توسط رهبر ارکستر سویول چوی که اجرای آن را هماهنگ کرد، بر روی صحنه به وقوع پیوست. طبق گزارشات چوی گفته که یکی از چالش برانگیزترین جنبههای رباتها "تعامل و ارتباط در زمان واقعی" به ویژه در زمینه موسیقی است. وی گفت که ضعف حیاتی ایو سیکس این است که نمیتواند گوش کند. با این حال، چوی افروده که این ربات قادر است چنین حرکات دقیقی را بسیار بهتر از آنچه تصور میکرده ارائه دهد.
چوی و ایو آر سیکس هر دو به نوبت قطعات موسیقی را هدایت کردند. به این ترتیب که ربات سه قطعه از پنج قطعه را هدایت کرد و سپس هر رو یک قطعه را در کنار هم اجرا کردند. چوی پس از کنسرت اظهار داشت: « این همخوانی نشان داد روباتها و انسانها میتوانند همزیستی داشته و مکمل یکدیگر باشند، نه اینکه یکی جایگزین دیگری شود.»
نوازندگان و اعضای حاضر در مراسم ارکستر سمفونیک ملی کره مختلط بودند و یکی از ایشان به نام لی یانگ جی (Lee Young-ji) پیرامون مهارت ربات در حفظ ریتم اظهار نظر کرد. این شرکت کننده گفت که ربات نفس ندارد و به نظر میرسیده است که کارهایی باید انجام شود تا ربات بتواند کار نفسگیری را انجام دهد.
یکی دیگر از مخاطبان به نام سانگ این هو (Song In-ho) اظهار داشت: «این ربات در سطح بسیار ابتدایی اجرا میکند. در صورتی که این ربات مجهز به سیستم هوش مصنوعی (AI) باشد میتواند به درک و تجزیه و تحلیل موسیقی کمک کرده و به مراتب کارهای بیشتری انجام دهد.»
با این که این اجرا به نوعی اولین اجرا در کره جنوبی بود، ولی پیش از این در سال 2008 میلادی، ربات آسیمو (Asimo) که توسط هوندا (Honda) ساخته شده بود، در نقش مهمان، اجرایی را با ارکستر سمفونیک دیترویت (Detroit) اجرا کرد.
در سال 2017 میلادی نیز رباتی به نام یومی (YuMi) به عنوان مهمان در سوئیس اجرا داشت. همچنین در سال 2020 میلادی یک ربات با طراحی ژاپنی به نام آلتر تیری (Alter 3) یک قطعه موسیقی هفت دقیقهای به نام «اپرای اندرویدی» با نام زیبایی ترسناک (Scary Beauty) را اجرا کرد.
در پرشین الیت میتوانید علاوه بر مطالعه جذابترین اخبار روزانه صنعت و بازارهای مالی، هوش مصنوعی و ارزهای دیجیتال، به عضویت در کانال سیگنال ارز دیجیتال خارجی و یا داخلی بپیوندید. با آگاهی از به لحظهترین سیگنال فیوچرز و اسپات، سیگنال فارکس و انواع سیگنال ارز دیجیتال میتوانید با موفقیت ترید کنید.
در صورتی که به خدماتی همچون احراز هویت بایننس، رصد لحظهای قیمت ارز دیجیتال، خرید تتر، آموزشهای پلتفرمهای مالی و خرید انواع اندیکاتور vip نیاز داشته باشید، میتوانید از پرشین الیت بهرهمند شوید.
به نقل از کوینتلگراف
دیدگاه شما