یکی از مهمترین نکات در رابطه با اتریوم، امنیت بسیار بالای این شبکه است. ارز دیجیتال اتر توانسته جایگاه بسیار خوبی در معاملات مالی سراسر دنیا برای خود کسب نماید. دومین رمز ارز در فضای بلاک چین در بستری دیجیتال و غیر متمرکز بسیاری از معاملات مالی را به سرانجام می رساند.
برای دریافت انواع سیگنال فارکس، سیگنال فیوچرز و سیگنال ارز دیجیتال میتوانید در کانال سیگنال ارز دیجیتال خارجی عضو شوید. پرشین الیت آماده است تا با فراهم آوردن خدمات منحصر به فردی چون سبد ارز دیجیتال، احراز هویت بایننس، رصد آنی قیمت ارز دیجیتال، خرید تتر، فروش اندیکاتور vip، مشاوره بازارهای مالی و اشتراک در بهترین گروه ارز دیجیتال رویاهای شما را تحقق بخشد.
تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم
سازنده رمز ارز اتر، ویتالیک بوترین، پژوهشگری حرفه ای در زمینه رمز ارز ها و خالق مجله بیت کوین است. این شخص در ابتدا به دنبال رفع ایرادات بیت کوین بود و پس از اینکه در مذاکره موفق نشد، خود تصمیم به ساخت رمز ارزی جدید و بدون مشکلات بیت کوین گرفت.
ویتالیک بوترین هدف ساخت اتر را تولید رمز ارزی پایدار و امن برای توسعه برنامه های کاربردی اعلام کرد و توانست این ارز دیجیتال موفق را در پلتفرمی جدید کدنویسی نماید.
این تصمیم ویتالیک بوترین در سال 2013 گرفته شد و در ژانویه 2014 توانست سرمایه مورد نیاز برای خلق این ارز دیجیتال را جذب و در ماه آگوست آن را منتشر نماید.
جالب است بدانید که برنامه هایی که به وسیله رمز ارز اتر و در این بستر ارائه میشوند توسط هیچ شخصی، حتی خالق آن قابل کنترل نیستند.
می توان گفت مهم ترین هدف خالق افسانهای اتریوم، انجام تراکنشهای غیر متمرکز برای اجرای امور مهم مانند رأیگیری انتخابات و صدور بیمه نامه یا اعطای وام است.
تنها راه کسب این رمز ارز با ارزش، ماینینگ یا خرید و فروش آن به طور مستقیم و یا در ازای کالا است.
چه چیزی در مورد اتریوم خاص است؟
اتریوم از فناوری ساخته شده بیت کوین استفاده می کند و آن را به چیزی بیش از یک ارز تبدیل می کند. این به توسعهدهندگان اجازه میدهد تا برنامههایی را که در دنیای اتریوم به آنها dapp یا «برنامههای غیرمتمرکز» میگویند، از طریق قراردادهای هوشمند بسازند. اگر بیتکوین طلای دنیای ارزهای دیجیتال است، اتریوم نفتی است که ماشینها روی آن کار میکنند.
اتر چیست و چگونه تولید می شود؟
اتر ارز دیجیتالی است که اتریوم برای ساخت و نگهداری شبکه خود از آن استفاده می کند. به روشی مشابه نحوه عملکرد بیت کوین، ماینرها با ایجاد بلوک ها و حل پازل ها، اتر را ایجاد میکنند، تکنیکی که به عنوان استخراج شناخته میشود.
تقریباً هر 15 ثانیه یک بلاک جدید به بلاک چین اتریوم اضافه میشود و رایانه یا ماینری که معمای قلب بلوک را حل میکند با اتر پاداش میگیرد.
اتریوم در حال حاضر از همان روش استخراج اثبات کار مانند بیت کوین استفاده می کند. با این حال، این شرکت قصد دارد به تکنیک دیگری که به عنوان اثبات سهام در ارتقایی که به طور گسترده به عنوان اتریوم 2.0 شناخته می شود، حرکت کند.
چگونه اتر را به دست می آورید؟
میتوانید اتر را در صرافیهای ارزهای دیجیتال مانند کوینبیس یا بایننس بخرید، یا (فعلاً) خودتان میتوانید یک ماینر شوید!
اتریوم میخواهد پلتفرمی باشد که همه برنامههای غیرمتمرکز روی آن ساخته شوند. با این حال، دردهای رشدی را تجربه کرده است.
یکی از بزرگترین چالش ها سرعت تراکنش بوده است. برای اینکه اتریوم به شبکهای برای همه برنامههای غیرمتمرکز تبدیل شود، باید بتواند امکان انجام تراکنشهای بیشتری را به یکباره فراهم کند.
در حال حاضر 15 تراکنش در ثانیه انجام می شود، در مقایسه با ویزا که میتواند تا 24000 تراکنش را در آن زمان انجام دهد. اتریوم راه درازی در پیش دارد.
شباهت و تفاوت های اتر با بیت کوین
حال که دانستید اتریوم چگونه و به چه دلیل تولید و به بازار رمز ارز ها ورود پیدا کرد، جا دارد که آن را با بیت کوین مقایسه و برتری هر کدام را بیشتر درک نماییم.
شباهت ها
- بیت کوین و اتر هر در دو در فضای بلاک چین فعالیت میکنند.
- اصلی ترین راه برای دریافت هر دو رمز ارز، استخراج است و برای این امر به ماینر نیاز است.
- امنیت بالای هر دو رمز ارز و همچنین غیرمتمرکز بودن، از ویژگی های بارز بیت کوین و اتر محسوب میشود.
- مستقل بودن از دولتها و قدرتهای جهانی یکی دیگر از شباهتهای این دو رمز ارز است.
- معاملات بیت کوین و اتر به صورت یک طرفه اند. یعنی بعد از انجام معامله، به هیچ عنوان امکان برگشت رمز ارز وجود نخواهد داشت.
تفاوت ها
- اختلاف سرعت تراکنش این دو رمز ارز بسیار زیاد است، به گونهای که سرعت تراکنش اتریوم در هر ثانیه 16 و برای بیت کوین 7 است.
- از بیت کوین فقط می توان برای معاملات پولی استفاده کرد، این در حالی است که اتریوم هر نوع معامله هوشمندی را پوشش میدهد.
- سازنده بیت کوین برای استخراج این رمز ارز، سقف 21 میلیون را در نظر گرفته است، این در حالی است که اتریوم برای استخراج سقف و محدودیت ندارد.
- از اتریوم برای عقد بسیاری از قراردادهای مالی استفاده میشود ولی به دلیل ابتدایی بودن زبان برنامه نویسی بیت کوین عقد قرارداد در این بستر بسیار مشکل و زمانبر خواهد بود.
بارز ترین ویژگی های اتریوم
ارز دیجیتال اتریوم یا اتر با نام اختصاری (ETH) در شبکه کریپتوکارنسی توانسته نظر بسیاری از سرمایه داران بزرگ دنیا را به خود جلب نماید. دلیل این قدرت، ویژگی های با اهمیت این رمز ارز است که این ویژگی ها عبارتند از:
- امنیت بسیار بالا به دلیل غیر متمرکز بودن اتر
- حذف تمامی واسطه ها در انجام معاملات مالی و غیر مالی
- سرعت تراکنش بسیار بالا
- نداشتن سقف برای ماینینگ این رمز ارز بار ارزش
- استفاده از کیف پول اختصاصی برای امنیت بیشتر
- جالب است بدانید که پس از انتشار اتریوم حتی سازنده این رمز ارز نیز به داده ها و اطلاعات آن دسترسی ندارد و این موضوع عدم وابستگی صدر درصدی اتریوم را نشان میدهد.
- انتشار هاردفورکهای بسیار قدرتمند توسط تیم پشتیبانی اتریوم برای رفع نواقص احتمالی
- متغیر بودن هزینه تراکنش های اتر به نسبت ترافیک شبکه
حال که به ویژگی های این رمز ارز دقت می کنیم و آن را با بزرگترین ارز دیجیتال در بازار مقایسه نمودیم، درمیابیم که موفقیت اتریوم بی دلیل نبوده و شاید بتواند با پیشرفت هر چه بیشتر در آینده ای نه چندان دور به رمز ارز اصلی فضای کریپتوکارنسی تبدیل شود.
لازم به ذکر است معامله اتر به دلیل استقبال بسیار بالا از آن یا باید با پشتوانه تحلیلهای دقیق باشد یا سیگنال ارز دیجیتال دقیق و مطمئنی داشته باشید.
مزایا و معایب پلتفرم های غیر متمرکز
اکنون که از غیر متمرکز بودن اتریوم صحبت کردیم و دلیل امنیت این رمز ارز را غیر متمرکز بودن آن دانستیم، بهتر است مزایا و معایب پلتفرم های غیر متمرکز را بیشتر بررسی نماییم. از مهمترین مزایا غیر متمرکز بودن رمز ارزها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امنیت بسیار بالا
- غیر قابل دسترس بودن داده
- ثبات بالا
- فعالیت 24 ساعته در 7 روز هفته بودن کوچکترین وقفه
معایب این پلتفرم نیز عبارتست از:
- پشتیبانی نشدن از این پلتفرم ها توسط تمامی کشور های دنیا
- امکان بروز خطا در صورت کد نویسی غلط در هنگام پیاده سازی هاردفورک یا سافت فورکهای جدید و بروز ایرادات بزرگتر
- هزینهبر بودن عقد قرارداد در بستر بلاک چین به دلیل نیاز به نیروی ماهر برنامه نویس
راه های دریافت سیگنال ارز دیجیتال
حال که با بستر بلاک چین و انجام این معاملات بیشتر آشنا شدید، قطعا تصمیم به سرمایهگذاری و معامله در این بازار دارید. لازم است دقت داشته باشید که ورود به این بازار بدون اطلاعات به روز و دقیق، چیزی به جز ضرر و از دست دادن سرمایه برای شما به ارمغان نخواهد آورد.
پس اگر میخواهید در این بستر معامله کنید، بهتر است در رابطه با ارزهای دیجیتال اطلاعات خود را کامل کنید و با تحلیل داده و نمودارهای هر ارز دیجیتال و همچنین در نظر گرفتن فاکتورهای موثر بر قیمت ارزهای دیجیتال، اقدام به خرید و فروش نمایید. روش دیگر برای ورود به این عرصه، شناخت وب سایت و یا فردی معتبر برای دریافت سیگنال ارز دیجیتال است تا بتواند شما را در خرید و فروش رمز ارزها یاری کند.
یکی از بهترین راهکارها برای گرفتن نتیجه بهتر و سریعتر، عضویت در کانال سیگنال ارز دیجیتال خارجی پرشین بلاگ است که شما را قادر میسازد از بهترین تحلیلهای روز که توسط تریدرهای مشهور انجام میشود، استفاده کنید. اگر در رابطه با اتریوم یا دیگر رمز ارزها سوالی دارید و یا برای خرید و فروش اتریوم نیاز به سیگنال ارز دیجیتال دارید، کافیست با ما در ارتباط باشید تا شما را راهنمایی نماییم.
دیدگاه شما